Õppeaasta lõpuaktus ja tänupidu 2024

  1. juunil saatsime G1 ja G2 õppeastme õpilased suvepuhkusele piduliku õppeaasta lõpuaktusega. Tänasime ja andsime välja  tunnustused õppeaasta jooksul oma hea õppeedukuse ja eduka osalemisega õpilasvõistlustel ja olümpiaadidel silma jäänud õpilastele. Direktor Hendrik Agur ja õppejuht Mailen Remmelg saatsid õpilased suvepuhkusele vastu soojade ja motiveerivate sõnavõttudega ning üles astusid meie solistid.
 
 2023/2024. õppeaastal pälvisid G1 ja G2 õppeastme õpilastest väärika gümnasisti aumedali “Valluta Homne” kaks silmapaistvat gümnasisti:

Aumedali “Tunnustatud kultuurivaldkonna edendaja” pälvis G2 õpilane Mait Mihkel Toikka, kelle panus kooli kultuurielu edendamisse ja hoidmisse on silmapaistev ning suuremahuline, mille tõttu on ta eeskujuks kaasõpilastele oma koolis ja kogukonnas.

Aumedali “Tunnustatud kogukonda panustanud õpilane” pälvis aktiivne ja G2 õpilane Mario Polshin, kelle entusiastlikkus, pühendumus ja abivalmidus on eeskujuks noortele, kes soovivad muuta maailma paremaks ning tema soov ja tahe panustada ühiskonda on imetlusväärne

  1. juuni õhtupoolikul olid meie tublimad ja kohusetundlikud õppurid koos perekondadega palutud aga tublide õppurite pidulikule tänupeole, kus tänasime perekondi tublide noorte toetamise eest. Tublide õppurite tänupeost on kujunenud välja väärikas traditsioon.

Hea koolipere – soovime teile kõigile kosutavat ja rõõmustavat suvepuhkust, et indu ja teravat vaimu jätkuks ka järgmisteks aastateks!